• Calderes de condensació, alt rendiment i gran estalvi

  Segons un estudi molt exhaustiu realitzat per l’IDAE el passat 2011, a les nostres llars quasi bé la meitat de l’energia consumida és a causa de la calefacció i en la majoria dels casos no se n’està fent un ús eficient, de manera que podríem estalviar molt si introduíssim alguns canvis. 

  Una bona manera d’aconseguir estalvi i a la vegada reduir les emissions de CO2 seria optant per les calderes de condensació. Mentre que la majoria de calderes tenen un rendiment d’entre el 80 i el 95% tenint així unes pèrdues considerables d’energia, les calderes de condensació tenen un rendiment òptim, arribant a assolir el 105%.

  Veure més informació
 • Prendre consciència, el primer pas cap a l'estalvi

  En els temps actuals que mes rere mes veiem augmentar la factura de la llum i ens sembla imposible capgirar-ne la tendència, cal estar al dia de les solucions que ens pot oferir el mercat.

  Un producte que es pot fer servir tant a nivell domèstic com empresarial per ser conscients de la despesa real en energia i disminuir-ne el consum l’ha creat Webdom Labs, una empresa que dissenya, desenvolupa i distribueix sistemes innovadors de tele-gestió, monitorització i seguiment energètic fàcilment adaptables a les vivendes, indústries i enllumenats públics eficients.

  Veure més informació
 • La osmosi inversa: una solució saludable i sostenible

  L’aigua: un element imprescindible a la nostra vida al que potser donem menys importància de la que es mereix.  Les dades són clares, el 70% del nostre cos és aigua, els nostres òrgans principals están formats majoritàriament per aigua i ens és imprescindible per viure ja que és essencial pel correcte funcionament del nostre cos. 

  És cert que avui en dia tots tenim aigua corrent a casa i que el subministre  ens assegura la seva potabilitat, però sovint el mal gust o olor de la mateixa fa que ens limitem a fer-la servir per netejar i (no tothom) per cuinar, mentre que la resta de l’aigua que consumim és  embotellada, suposant així una gran despesa domèstica i un greuge innecessari al medi ambient (doncs multipliquem l’ús d’envasos de plàstic, del tot nocius pel nostre entorn).

  Veure més informació
 • La descalcificació al detall, estalvi i millor qualitat de vida

  Els descalcificadors, és ben sabut, són aparells que extreuen la calç de l’aigua obtenint així una aigua tova que ens pot proporcionar grans avantatges tan pels electrodomèstics com per a nosaltres mateixos:
  • Protegeixen les tuberies i sanitaris i al no estar obstruïts disminuiran el consum d’energia per escalfar aigua.
  • Els electrodomèstics (rentadores, neveres,  escalfadors d’aigua…) veuran augmentar la seva vida útil i consumiran menys productes anticalç.
  • Es netegen més fàcilment els banys, els electrodomèstics, la vaixella… I ens permet estalviar en productes de neteja.
  • La roba perd menys el color i els teixits conserven la seva suavitat.
  • Disminueix la contaminació ambiental.
  • Cuiden de la nostra pell i disminueixen els problemas de picors, alèrgies, etc.
  Només cal veure l'imatge entre l’abans i el després de la instal·lació d’un descalcificador per entendre ben gràficament els seus beneficis.
  Veure més informació
 • Refrigeració sense barreres

  La darrera novetat en aires condicionats i bombes de calor ve de la mà d’Argoclima, una empresa italiana creada el 1929. La seva història està plena d'èxits memorables, generalmentavançant-se als seus temps, com els radiadors i escalfadors d'Argo o les calderes i la primera finestra d'aire condicionat que es remunten a 1965.
  Avui en dia Argoclima encapçala un grup europeu que es compon de tres empreses, totes dedicades a la climatització i calefacció a partir de fonts renovables i la seva darrera novetat són els aires condicionts iSeries. 
  iSeries és la primera bomba de calor multisplit inverter, que crea configuracions diferents amb una mateixa unitat exterior i trenca les barreres existents fins ara entre aire i aigua o sistemes mixtes.
  Veure més informació