La descalcificació al detall, estalvi i millor qualitat de vida

Els descalcificadors, és ben sabut, són aparells que extreuen la calç de l’aigua obtenint així una aigua tova que ens pot proporcionar grans avantatges tan pels electrodomèstics com per a nosaltres mateixos:
  • Protegeixen les tuberies i sanitaris i al no estar obstruïts disminuiran el consum d’energia per escalfar aigua.
  • Els electrodomèstics (rentadores, neveres,  escalfadors d’aigua…) veuran augmentar la seva vida útil i consumiran menys productes anticalç.
  • Es netegen més fàcilment els banys, els electrodomèstics, la vaixella… I ens permet estalviar en productes de neteja.
  • La roba perd menys el color i els teixits conserven la seva suavitat.
  • Disminueix la contaminació ambiental.
  • Cuiden de la nostra pell i disminueixen els problemas de picors, alèrgies, etc.
Només cal veure l'imatge entre l’abans i el després de la instal·lació d’un descalcificador per entendre ben gràficament els seus beneficis.
De descalcificadors n’hi ha de diferents tipus, amb sals (amb una instal·lació més complexa però molt més eficaços) o sense sals (de fàcil instal·lació i més baix cost però menys eficaços).
Actualment, un dels més innovadors dins del primer grup seria el descalcificador SUMO ja que amb la més alta tecnologia i amb la vàlvula hidràulica “sumo” que li dóna el nom, pot treballar sense electricitat.  Incorpora, a més, el sistema Saving regen -que li permet estalviar un 75% de sal i un 25% d’aigua, fent-lo així molt més sostenible per al medi ambient- i el sistema Speed Regen –que li permet que les regeneracions siguin més ràpides i consumeixi poca sal (amb una durada mitja de 10 a 16 minuts, consum d’aigua d’uns 25 litres i 0,27Kg de sal).
Així doncs, amb les seves reduïdes dimensions  (48,5 x 22,5 x  41cm) i una llarga llista de prestacions, els descalcificadors SUMO són de les millors opcions que ofereix el mercat actual.