Refrigeració sense barreres

La darrera novetat en aires condicionats i bombes de calor ve de la mà d’Argoclima, una empresa italiana creada el 1929. La seva història està plena d'èxits memorables, generalmentavançant-se als seus temps, com els radiadors i escalfadors d'Argo o les calderes i la primera finestra d'aire condicionat que es remunten a 1965.
Avui en dia Argoclima encapçala un grup europeu que es compon de tres empreses, totes dedicades a la climatització i calefacció a partir de fonts renovables i la seva darrera novetat són els aires condicionts iSeries. 
iSeries és la primera bomba de calor multisplit inverter, que crea configuracions diferents amb una mateixa unitat exterior i trenca les barreres existents fins ara entre aire i aigua o sistemes mixtes.
Amb un sistema revolucionari, iSeries permet proporcionar aigua calenta sanitària fins i tot quan s’està utilitzant el condicionador d’aire per refredar l’interior i a més aprofita tota l’energia que normalment queda dispersa en l’aire i assegura així un gran estalvi d’energia, preservant el medi ambient, però també un gran estalvi de costos, infuint així directament a les finances familiars o dels negocis.
El tret diferencial és que les unitats exteriors són mono i múltiples ja que no canvien en funció de l’aplicació i són compatibles amb totes les unitats interiors de la mateixa sèrie. A més, el procés de prevenció i eliminació de gel a l'intercanviador de calor de la unitat exterior (necessari per a qualsevol bomba de calor) es gestiona per un desglaç intel · ligent i té una funció per no aturar la operació (cosa que passava fins ara ocasionant molèsties als usuaris.