Sobre nosaltres...

S.Gol S.L. és una empresa familiar fundada l’any 1965 per Ramir Gol Bascompte que es va especialitzar en instal·lacions de fontaneria i va anar evolucionant fins al dia d’avui, gestionada per Salvador Gol Sánchez, especialitzant-se en instal·lacions i manteniments d’electricitat, mitja tensió, gas, aire condicionat, aigua, calefacció, detecció d’incendis, extinció d’incendis, desguassos, alarmes, domòtica i energies renovables en general (tèrmica, fotovoltaica, eòlica). Oferim un servei en projectes i legalitzacions, realitzem auditories i consultories de sistemes d’estalvi energètic, aconsellant sempre les millors alternatives. Disposem de la llicència KONNEX Partner Association per tal de oferir un bon servei en instal·lacions intel·ligents i domòtiques. Som una empresa avanguardista i estem treballant sempre per conèixer els últims avenços tecnològics en tots els sectors en els que treballem.

S.Gol S.L. des de l’any 1993 està molt vinculada amb l’empresa d’energia elèctrica ENDESA gestionant un punt de servei a la zona del Bages.

Ens preocupa la qualitat del servei i estem homologats des de l’any 2000 per l’empresa ECA amb la ISO 9001, i estem treballant per homologar-nos en la ISO 15001 de medi ambient. Disposem d’un equip humà preparat per donar un bon servei i una bona atenció als nostres clients i qualificats amb el grau mig de tècnic en riscos laborals.

La delegació comercial oberta al públic a Manresa està situada a l'Avinguda dels Dolors nº27. La delegació tècnica es troba al polígon industrial Casanovas de St Fruitós de Bages al C/Pedraforca s/n Nau 2.

Treballem a tot el territori espanyol.

Política de Calidad Medioambiente y Seguridad